english
alt alt alt

Netradičně

Plánujete rodinnou oslavu, setkání s přáteli nebo obchodní partnery ... Právě pro Vás máme speciální nabídku.

OBJEDNÁVKA 24 HODIN PŘEDEM NEBO PO DOHODĚ.
 

Celé pečeně
Slavnostní menu
Humr
Mejdan, co má šmak
Středověká hostina
Kulinářská procházka

Celé pečeně dle Vašeho výběru Vám naservírujeme přímo v naší restauraci nebo Vám ji zabalíme a dovezeme domů.

 

OBJEDNÁVKA ALESPOŇ 36 HODIN PŘEDEM, NEBO PO DOHODĚ.

 

PEČENÁ HUSA 4 kg ... od 1590,- Kč

Pečená celá husa s jemnou máslovou omáčkou a variace čtyř příloh dle Vašeho výběru
Bramborové knedlíky, červené a bílé zelí
Houskové knedlíky, červené a bílé zelí
Špekové knedlíky, červené a bílé zelí
Bramborové lokše s česnekem a pikantní zeleninou

 

PEČENÁ KRŮTA 4 kg ... od 1460,- Kč

Pečená celá krůta s česnekem a bylinkami a variace čtyř příloh dle Vašeho výběru a bylinkovou omáčkou
Bramborové knedlíky, červené a bílé zelí
Houskové knedlíky, červené a bílé zelí
Špekové knedlíky, červené a bílé zelí
Bramborové lokše s česnekem a pikantní zeleninou

 

HUSA NEBO KRŮTA - roláda 4kg ...  od 1690,- Kč

Husu nebo krůtu nabízíme v podobě rolády s bylinkovou nádivkou a mandlemi s variací čtyř příloh dle Vašeho výběru
Bramborové knedlíky, červené a bílé zelí
Houskové knedlíky, červené a bílé zelí
Špekové knedlíky, červené a bílé zelí
Bramborové lokše s česnekem a pikantní zeleninou

SLAVNOSTNÍ ZÁŽITKOVÁ MENU (uvedená níže)

MOŽNÉ OBJEDNAT PRO MINIMÁLNĚ 2 OSOBY, A TO ALESPOŇ 24 HODIN PŘEDEM
RÁDI VÁM JE UPRAVÍME DLE VAŠICH PŘÁNÍ A CHUTÍ. 

SLAVNOSTNÍ 4-chodové menu číslo 1 ... 649,- Kč
Amuse bouche
Kuřecí rolky pečené na větvičce rozmarýnu s pomerančovou emulsí a listovým salátkem
Ovocný sorbet s lístky máty, pálivou papričkou a sektem
Řez z vepřové panenky SOUS-VIDE grilovaný s bylinkami, fazolkami pečenými v anglické slanině
s hořčičnou omáčkou a mačkanými brambory
Vanilková zmrzlina smažená v kokosové strouhance s horkými višněmi a čokoládovou omáčkou


SLAVNOSTNÍ 5-chodové menu číslo 2 ... 749,- Kč
Amuse bouche
Roláda z lososa a tuňáka smažená v tempuře, podávaná se salátem wakame, pečenou cibulovou bagetkou, kapary a křenovou wasabi majonézou
Krémová česneková polévka se smetanou, krutony, bylinkovým olejem a parmazánem
Ovocný sorbet s lístky máty, pálivou papričkou a sektem
Kachní prsa pečená s česnekovým máslem a medem pečená do růžova, demi-glace s růžovým pepřem, krémovým rizotem z lesních hub, prach z červené řepy
Hrouda vanilkové a čokoládové zmrzliny obalená v opražených mandličkách s karamelovými střepy, přelitá horkou čokoládou s kapkou rumu a špetkou skořice

 

SLAVNOSTNÍ 6-chodové menu číslo 3. ... 999,- Kč
Amuse bouche
Tence krájené uzené kachní prsíčko z naší udírny, doplněné o nakládané cibulky, okurky a křenovou majonézou, rozpečený cibulový chléb
Krémová polévka z listového špenátu s tataráčkem ze sušených rajčat, kapar a krémového sýra
Řez máslové ryby provoněný bazalkou na rizotu z červené řepy s parmazánem, silná omáčka demi-glace
Ovocný sorbet s lístky máty, pálivou papričkou a sektem
Jehněčí kotletky pečené v parmazánové krustě s pepřovou omáčkou, bramborovými placičkami s česnekovým máslem a smetanovým listovým špenátem
Čokoládový fondán s čerstvým ovocem, karamelovou omáčkou, šlehačkou a vanilkovou zmrzlinou

 

Pro dokonalý zážitek ze slavnostního menu doporučujeme pokrmy provázet VINNÝM PÁROVÁNÍM v ceně již od 350,- /os.


Na přání také umíme: 

Připravit slavnostní menu bez lepku, ve vegetariánské, vaganské či jiné variantě.

Domluvte se s námi, co máte rádi a co naopak nepreferujete.

Čerstvý humr vařený s divokým kořením, mladou cibulkou a limetkami

 

OBJEDNAT SI JEJ MŮŽETE KDYKOLI, 

PRO GARANTOVÁNÍ ČERSTVOSTI VŠAK MINIMÁLNĚ 2 DNY PŘEDEM.

 

K humrovi servírujeme:

Salát z rukoly, čekanky, ledového salátu a pečených cherry rajčátek
Máslovou omáčku s bylinkami a česnekem
Košík s variací čerstvě pečených baget
Vařená vejce s česnekovým dresinkem

Vašeho humra Vám před uvařením odprezentujeme.
Váha humra cca 1,1 kg

 

Cena dle sezonní nabídky na dotaz.

Tak trochu jiná večeře

CHCETE SE SKVĚLE NAJÍST, NĚCO SE DOZVĚDĚT, HODNĚ SE NAUČIT A JEŠTĚ SE BAVIT?

 

Pod vedením šéfkuchaře restaurace ATRIUM vykouzlíte menu o mnoha chodech.

Ale to není vše, také si je se svým doprovodem u slavnostně prostřeného stolu sníte.

Po celou dobu je Vám k dispozici i somilér a obsluha baru.  

 

Naučíme Vás techniky vaření, umění výběru surovin, poradíme jak na aranžmá na talíři.

 

Téma, rozsah i termín je na Vás!  FRANCIE, ITÁLIE, MEXIKO, STEAKY, SUSHI, nebo něco jiného?

 

Termín a cena dle počtu osob a zvoleného tématu na dotaz.

Minimální počet osob: 3 vařící osoby
Maximální počet osob: 8 vařících osob

 

Žízní, hladem ani špatnou náladou na tomto mejdanu rozhodně trpět nebudete.

Prostřené stoly, prohýbající se pod tíhou plných mis, talířů, džbánů a svícnů.  

V prostorách restaurace Atrium nebo salonku Dividýlko
Dekorace ve stylu středověkého hradního sálu /tabule s velkými kovanými svícny/
Středověká reprodukovaná hudba

 

Welcome drink (speciální pro tuto příležitost ... růžový sekt se sušenou švestkou marinovanou slivovicí)

 

Na svícnech budou zavěšeny velké špízy, ze 150g/os:/
Pečená uzená kýta/
Domácí uzená slanina a klobásky/
Čerstvá zelenina/
Chléb a křupavé rohlíčky/

 

Na tabuli bude založeno 100g/os:/
Domácí paštika z husích jater s višňovou omáčkou/
Bylinková gouda a Sýr s modrou plísní – podávaný vcelku, ozdobený ořechy a hroznovým vínem/
Hovězí tatarák s česnekovými topinkami na prkně s doplňky/
Teriny bramborové polévky s hříbky a liškami/

 

Na rožních 400g/os (včetně kostí – celé kusy jako ve středověku):/
Pečená celá kuřata plněná mandlovou nádivkou/
Dlouze dušená hovězí pečeně marinovaná v divokém koření Sous-vide/
Kachna pečená s jablky a perníkovým zelím/
Válečky z vepřové panenky marinované v hrubozrnné hořčici Sous-vide/

 

Horké lávové kameny a fondue kotlíky, připravené k pečení těchto mas 100g/os:
Vepřová panenka
Steaky z kuřecích prsou
Hovězí svíčková
Marinované v drceném barevném pepři a rozmarýnu

 

Přílohy a doplňky 150g/os:
Restované brambory se špekem a cibulí
Domácí bramboráčky se slaninou
Škvarkové placky
Teplá houbová omáčka
Česnekový dip
Pikantní zeleninový dip
Čerstvý křen a hořčice

 

Moučníky 2ks/os:
Domácí jablkový závin s mandlemi a rozinkami
Lívanečky s horkým ovocem
Kynuté švestkové knedlíky s tvarohem a máslem

 

Cena dle počtu osob na dotaz.

Hostina je připravována na objednávku, minimální počet je 20 osob.

 

ZVEME VÁS NA PROCHÁZKU NAŠÍM A LA CARTE

TOTO MENU JE MOŽNÉ OBJEDNAT KDYKOLI I BEZ OBJEDNÁNÍ

 

KULINÁŘSKÁ PROCHÁZKA 565,- Kč

ŠŤAVNATÁ UZENÁ KACHNÍ PRSA S KŘENOVOU MAJONÉZOU
a ragú z nakládané zeleniny, rozpečený cibulový chléb

ČESNEKOVÝ KRÉM S UZENÝM TUŇÁKEM,
cibulovými krutony, parmazánem a klíčkovým salátkem

VEPŘOVÁ PANENKA PEČENÁ V KŘUPAVÉ KRUSTĚ S PISTÁCIEMI
a parmazánem podávaná na máslovém dýňovém pyré
s grilovanou růžičkovou kapustou, červenou řepou a silnou omáčkou

ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES
s karamelovou krustou, vanilkovým a čokoládovým krémem a ovocem

Hotel Hejtmanský dvůr v ve Slaném hodnocení