OBJEDNÁVKA 24 HODIN PŘEDEM NEBO PO DOHODĚ.
OBJEDNÁVKA ALESPOŇ 36 HODIN PŘEDEM, NEBO PO DOHODĚ.
PEČENÁ HUSA 4 kg ... od 1590,- Kč
Pečená celá husa s jemnou máslovou omáčkou a variace čtyř příloh dle Vašeho výběru
Bramborové knedlíky, červené a bílé zelí
Houskové knedlíky, červené a bílé zelí
Špekové knedlíky, červené a bílé zelí
Bramborové lokše s česnekem a pikantní zeleninou
PEČENÁ KRŮTA 4 kg ... od 1460,- Kč
Pečená celá krůta s česnekem a bylinkami a variace čtyř příloh dle Vašeho výběru a bylinkovou omáčkou
Bramborové knedlíky, červené a bílé zelí
Houskové knedlíky, červené a bílé zelí
Špekové knedlíky, červené a bílé zelí
Bramborové lokše s česnekem a pikantní zeleninou
HUSA NEBO KRŮTA - roláda 4kg ... od 1690,- Kč
Husu nebo krůtu nabízíme v podobě rolády s bylinkovou nádivkou a mandlemi s variací čtyř příloh dle Vašeho výběru
Bramborové knedlíky, červené a bílé zelí
Houskové knedlíky, červené a bílé zelí
Špekové knedlíky, červené a bílé zelí
Bramborové lokše s česnekem a pikantní zeleninou
OBJEDNAT SI JEJ MŮŽETE KDYKOLI,
PRO GARANTOVÁNÍ ČERSTVOSTI VŠAK MINIMÁLNĚ 2 DNY PŘEDEM.
K humrovi servírujeme:
Salát z rukoly, čekanky, ledového salátu a pečených cherry rajčátek
Máslovou omáčku s bylinkami a česnekem
Košík s variací čerstvě pečených baget
Vařená vejce s česnekovým dresinkem
Vašeho humra Vám před uvařením odprezentujeme.
Váha humra cca 1,1 kg
Cena dle sezonní nabídky na dotaz.
CHCETE SE SKVĚLE NAJÍST, NĚCO SE DOZVĚDĚT, HODNĚ SE NAUČIT A JEŠTĚ SE BAVIT?
Pod vedením šéfkuchaře restaurace ATRIUM vykouzlíte menu o mnoha chodech.
Ale to není vše, také si je se svým doprovodem u slavnostně prostřeného stolu sníte.
Po celou dobu je Vám k dispozici i somilér a obsluha baru.
Naučíme Vás techniky vaření, umění výběru surovin, poradíme jak na aranžmá na talíři.
Téma, rozsah i termín je na Vás! FRANCIE, ITÁLIE, MEXIKO, STEAKY, SUSHI, nebo něco jiného?
Termín a cena dle počtu osob a zvoleného tématu na dotaz.
Minimální počet osob: 3 vařící osoby
Maximální počet osob: 8 vařících osob
V prostorách restaurace Atrium nebo salonku Dividýlko
Dekorace ve stylu středověkého hradního sálu /tabule s velkými kovanými svícny/
Středověká reprodukovaná hudba
Welcome drink (speciální pro tuto příležitost ... růžový sekt se sušenou švestkou marinovanou slivovicí)
Na svícnech budou zavěšeny velké špízy, ze 150g/os:/
Pečená uzená kýta/
Domácí uzená slanina a klobásky/
Čerstvá zelenina/
Chléb a křupavé rohlíčky/
Na tabuli bude založeno 100g/os:/
Domácí paštika z husích jater s višňovou omáčkou/
Bylinková gouda a Sýr s modrou plísní – podávaný vcelku, ozdobený ořechy a hroznovým vínem/
Hovězí tatarák s česnekovými topinkami na prkně s doplňky/
Teriny bramborové polévky s hříbky a liškami/
Na rožních 400g/os (včetně kostí – celé kusy jako ve středověku):/
Pečená celá kuřata plněná mandlovou nádivkou/
Dlouze dušená hovězí pečeně marinovaná v divokém koření Sous-vide/
Kachna pečená s jablky a perníkovým zelím/
Válečky z vepřové panenky marinované v hrubozrnné hořčici Sous-vide/
Horké lávové kameny a fondue kotlíky, připravené k pečení těchto mas 100g/os:
Vepřová panenka
Steaky z kuřecích prsou
Hovězí svíčková
Marinované v drceném barevném pepři a rozmarýnu
Přílohy a doplňky 150g/os:
Restované brambory se špekem a cibulí
Domácí bramboráčky se slaninou
Škvarkové placky
Teplá houbová omáčka
Česnekový dip
Pikantní zeleninový dip
Čerstvý křen a hořčice
Moučníky 2ks/os:
Domácí jablkový závin s mandlemi a rozinkami
Lívanečky s horkým ovocem
Kynuté švestkové knedlíky s tvarohem a máslem
Cena dle počtu osob na dotaz.
Hostina je připravována na objednávku, minimální počet je 20 osob.
ZVEME VÁS NA PROCHÁZKU NAŠÍM A LA CARTE
TOTO MENU JE MOŽNÉ OBJEDNAT KDYKOLI I BEZ OBJEDNÁNÍ
KULINÁŘSKÁ PROCHÁZKA 565,- Kč
TENKÉ PLÁTKY PASTRAMI Z HOVĚZÍHO OŘECHU
s barevným pepřem, křenovou a red curry majonézou, ragú z pikantní zeleniny, salátkem
a rozpečeným cibulovým chlebem
ČESNEKOVÝ KRÉM S UZENÝM TUŇÁKEM,
cibulovými krutony, parmazánem a klíčkovým salátkem
VEPŘOVÁ PANENKA PEČENÁ V KŘUPAVÉ KRUSTĚ S PISTÁCIEMI
a parmazánem podávaná na máslovém dýňovém pyré
s grilovanou růžičkovou kapustou, červenou řepou a silnou omáčkou
ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES
s karamelovou krustou, vanilkovým a čokoládovým krémem a ovocem