english

Recenze

2020

4.1.2020, Tripadvisor

Skvělý gastronomický zážitek
Restauraci Atrium navštěvujeme rádi, jde o krásné a výjimečné prostředí s perfektní obsluhou, která zaujme milým přístupem, profesionální konverzací a úsměvem na tváři. Jídlo bylo dokonalé, i všechno ostatní co nám doporučila obsluha. Nemáme co vytknout, tuto restauraci jsme navštívili podruhé, a určitě to nebyla naše poslední návštěva!

 

leden 2020, TRIPADVISOR

Rozlučka se svobodou
Na Hotel Hejtmanský dvůr jsme dostali doporučení jako prima relaxační hotel a na klidnou víkendovou rozlučku se svobodou se výborně hodil. Slečna na recepci byla velice milá, nápomocná a ochotná, stejně jako obsluha v restauraci, kde se moc dobře vaří. Pokoje byly malebné, cítili jsme se jako doma. Určitě to nebyla naše poslední návštěva hotelu!

 

3.1.2020, Tripadvisor

Výborné
Při počtu 9 lidi jsme zariskovali a bez rezervace jsme navštívili Hotel Hejtmanský Dvůr, naštěstí nam obsluha přidělila stůl pro nás všechny. Jidlo skvělé a obsluha perfektni :) popravdě při plné restauraci jsme dostali jidlo velmi rychle (všichni najednou). Nemohu nic vytknout.

 

2019

listopad 2019, TRIPADVISOR

Lokalita je klidná.Pokoje jsou moc hezké! Ochota personálu, úsměv, rychlost při řešení jakéhokoli problému. Dále čistota, klid na hotelu, snídaně, vše absolutně za jedna. Velice příznivá cena za služby.

 

listopad 2019, TRIPADVISOR

Návštěva Hejtmanského domu ve Slaném stála skutečně za to. Už při příchodu nás uvítala milá obsluha, která se o nás starala velmi dobře po celou dobu a navíc se nám snažili ve všem vyhovět. Jednak bar byl kvalitní, pak i jídlo na vysoké úrovni.
Shrnu-li to pak : obsluha velmi příjemná, prostředí pro oko úžasné, jídlo i pití skvělé.

 

září 2019, TRIPADVISOR

Útulný hotel s gurmánským zážitkem a wellness relaxem - vše v jednom
Pokud hledáte příjemný hotel poblíž Prahy a letiště, pak doporučuji tento stylový hotel, kde se postarají dokonale o vaše pohodlí, žaludek i tělo. Prožijete gurmánský zážitek, já si tedy pochutnala moc!

 

duben 2019, TRIPADVISOR

Relax centrum, restaurace
S přáteli jsme již po několikáté navštívili relax centrum a vždy byla velmi příjemná slečna na recepci. Samotné relax centrum působí velmi příjemně. Pokud chce člověk na chvíli vypnout, toto místo je ideální. Jídlo je možné objednat přímo do relax centra nebo můžete posedět v příjemném prostředí restaurace. Využili jsme již obě možnosti a jídlo bylo vždy vynikající. Obsluha příjemná. Hotel můžeme doporučit.

 

Blanka, BOOKING

Krásný hotel, příjemný personál, vše čisté. Snídaně parádní. Hotelový wellness je velmi příjemná možnost k ješte kvalitnějšímu pocitu z pobytu.

 

Vrnka, BOOKING

Snídaně super: Tradičně široký výběr, nikdo nás nehonil. A už jsme zas byli v sále restaurace, kdežto minule ve sklapeních: Mají spoustz prostorů.
* Místo na náměstí tradičně super. * Okno tentokráte do střechy. Ale to nám možná i vyhovovalo. * Pokoj zastrčený - měli jsme soukromí. * A hlavně šlo otevřít: V noci už bylo dost horko.

 

Olga, BOOKING

Opět jsem byla na pokoji s balkonem s výhledem na náměstí, je to úžasný :) a předvánoční atmosféra tomu dodá to malé kouzlo :)) Strašně milý a vstřícný personál, a úplně nejlepší je SPA zóna se soukromou saunou a vířivkou... To nejlepší po těžkém dní!!!“

 

Aneta, BOOKING

Nic nechybělo na pokojích. Parkování přímo před hotelem. Check-in kdykoliv (klidně o půlnoci) i check-out rovněž možno brzo ráno - vše rychlé.

 

Lenka, BOOKING

Krásné prostředí restaurace, pokoj čistý, hezký. Spokojenost. Zajištění snídaňového balíčku, protože jsme potřebovali odjet před časem podávání snídaní.

 

2018

29.8.2018, TRIPADVISOR

Jedním slovem: skvělé
Výborná restaurace se skvělou kvalitou pokrmu, naprosto bez výtky. Krasne prostředí, klid, profesionální přístup, jedna z mála restauraci v okolí, kam se opravdu rad vracím.

 

11.8.2018, Tripadvisor

Klid a nadprumerne jidlo
Mistni sem moc nechodi, asi se jim na pohled zda snobska. Na druhou stranu je tu fakt klid, zadny hluk, cisto a jidlo nadprumerne. Dnesni svickova byla proste fakt dobra, maso dortik a omacka skvela a to ja tohle jidlo zas tak nemusim. Hovezi licka stavnata, rozpadajici se na taliri, k tomu mrkvove pyre, celkove svezi a lehke jidlo. Jdou po chuti a to je dobre. Uvital bych jen lepsi ocisteni masa a preci jen neco vegetarianskeho. Kdyz nekdo neji houby nebo sladke zalivky k salatum, nema sanci. Posledni 3 navstevy me zde ale potesily.

 

11.2.2018, Tripadvisor

Večeře
Výborné jídlo, skvěle vybrané a sladěné menu, byl to opravdu gurmanský zážitek. Ubytování výborné, všechno čisté a voňavé, bohatá snídaně. Byli jsme tam na akci Noc hotelů, vřele doporučujeme.

 

Martina, BOOKING

Vše bylo skvělé, prostředí příjemné, postel perfektní, snídaně výborná, nic nechybělo.

 

Hana, BOOKING

Bylo čisto, voňavo,pohodlná postel. Personál recepce moc příjemný a ochotný. Večer i ráno.

 

Marcela, BOOKING

Personál velice příjemný, výhled moc hezký, snídaně výborné, Cena odpovídající kvalitě. Děkuji za krásný víkend.

 

2017

24.6.2017, Korovi

Velmi děkujeme za velmi krásnou přípravenou tabuli, obdiv kulinářskémuumění Vašich kuchařů, vellký dík za ochotu, úsměv, profesionalitua vstřícnost obsluhujícíchčíšníků. Vše bylo výtečné, hudba velmi přijemná - dokreslující atmosféru Vašeho krásného "Hostinského dvora" :-). Jsme uchváceni nádherným interiérem a celou atmosférou. Moc jsme si pochutnali a rádi opět přijdeme. Velmi děkujeme všem, rádi Vás doporučíme našim přátelům. Ať se Vám daří.

 

21.6.2017, TRIPADVISOR

Luxusní restaurace
Cítili jsme se báječně v restauraci Atrium. Prostorné a noblesní prostory, krásný dětský koutek, kde si naše děti mohly hrát. Velice přátelský a profesionální personál. A absolutně perfektní jídlo - dali jsme si bramborovou polévku a super silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky, skvělý hovězí tatarák a salát s kozím sýrem. Vše bylo absolutně delikátní. A to nejlepší přišlo - sous vide kachna se špenátem a švestkovou omáčkou a hovězí steak udělaný naprosto geniálně. Sladká tečka na závěr v podání švestkových knedlíků s tvarohem a k tomu perníková zmrzlina. Byli jsme opravdu moc spokojeni. Velice příjemný poměr kvalita/cena.

 

27.5.2017, Patemanovi

Děkujeme za krásné prostředí, milou a ochotnou obsluhu a krásný zážitek.

 

17.2.2017, TRIPADVISOR

Mé zkušenosti s HHD
Já jsem hodně častý návštěvník HHD a už to o něčem svědčí, vím že kuchyně je skvělá a když se potřebuju dobře najíst ve Slaném, tak pro mě je restaurace Atrium sázka na jistotu, mají neotřelou, nápaditou kuchyň, personál je milý a usměvný..Nikdy jsem tam neměla problém, naopak.. baví mě celý přístup vedení podniku, akce časté např. znamé osobnosti, plesy...
Ceny jsou vyšší, ale člověk si rád připlatí za dobré jídlo a kvalitní služby.
Doopravdy můžu vřele doporučit s klidným svědomím!

 

21.2.2017, p. Přibylová

Dobrý den,
chtěla jsem moc poděkovat a zároveň pochválit Valentýnské menu, které bylo skutečně exkluzivní. Výborně chuťově sladěné, krásně prostřeno, krásné klidné prostředí a skvělá obsluha.
Moc děkujeme. S pozdravem Zuzana Přibylová

 

26.2.2017, p. Valentova, NMS Market Research

Dobrý den, paní Piriová, Dobrý den, paní Beznosková,
ráda bych poděkovala za zajištění naší firemní akce, vše proběhlo v pořádku a byli jsme spokojeni.
Velice děkuji a zdravím.

 

2.5.2017, p. Šeflová, Chart Ferox

Dobrý den Lucie,
Díky moc za informaci. Kabel nechte být, domluvím se s načimi IT kolegy.
Faktura je v procesu a bude zaplacena v termínu.
Ještě jednou velice děkuji a určitě se ještě někdy ozvu ohledně další akce.
Pěkný den, Lucie

 

9.5.2017, p. Macková

Dobre rano pani Beznoskova,
moc dekujeme za zazitek. Byl to pro nas super relax. Jen si vse musime zopakovat.. abychom vyuzili poradne wellness. Budu rada, kdyz mne budete informovat o dalsich akcich.
Diky moc. Krasny den Klara

 

17.3.2017, p. Češková, 3. Základní škola, Slaný

Dobrý den paní Beznosková,
Děkuji za výbornou spolupráci a přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem Ivana Češková

 

13.4.2017, p. Gajdůšková, F.X. MEILLER Slaný

Dobrý den, paní Píriová,
chtěla jsem Vám poděkovat za dobroty, které jste nám poslala nad rámec společně s objednávkou. Akce se povedla, bylo to setkání u příležitosti mého posledního dne v FXM a Vaše řízečky byly hlavním bodem setkání. Všem moc chutnalo, děkuji! Každá Vaše služba je v F.X. Meiller vždy hodnocena vysoko, já osobně jsem s Vámi velmi ráda spolupracovala. Ještě jednou děkuji!
S pozdravem Gajdůšková

 

29.6.2017, p. Strnadová

Ještě jednou bych Vám chtěla moc poděkovat za vynikající servis a průběh svatby mé dcery. Byla jsem velice spokojená a posílám velikou pochvalu všem !!!!!  S pozdravem a přáním pěkného dne, Jana Strnadová

 

p. Baštýřová

Hejtmanská párty, úžasná profesionální akce. Kvalita, úprava a podávání jídla a občerstvení na špičkové úrovni. Příjemný, ochotný, uctivý přístup zaměstnanců hotelu, obsluhy, kuchařů, šatnářek -nepopsatelný.Zábava, program, muzika precizní. Dokonalé, krasně upravené prostory ve kterých si člověk připadá jak v ráji. 
Všem velice doporučujeme takovou tu akci navštívit a užít si příjemný večer.
Ještě jednou celému týmu hotelu moc děkujeme a respekt před Vámi všemi. 

 

2016

13.11. 2016, p. Petr V.

Opakovaně restauraci rádi navštěvujeme - nabízí velmi zajímavou a chutnou kuchyni a příjemnou obsluhu. Restaurace svým konceptem poskytuje zážitek, který bych očekával spíše ve větším městě, v malém městě je to příjemné překvapení.
Restaurace nabízí poměrně často zajímavé akce, které nás už mnohokrát donutily zvednout zadek od televize a vyrazit do společnosti za dobrou zábavou, dobrým jídlem a troškou lahodného moku. Nezřídka bývají pořádány talk show nebo párty se známými osobnosti. Pokud se nám někdy večeře nebo párty protáhla, několikrát nám nabízeli i ubytování za slušné ceny. 
Restaurace v různých obdobích nabízí i tématicky zaměřené kulinářské zážitky (pokud vím, tak získali i nálepku od Polrajcha). Naposledy jsme si moc pochutnali na Svatomartinské huse s výborným domácím zelím a třemi druhy knedlíků a zalili to několika dobrými Plzničkami :-). Předtím jsme zkoušeli i různé kulinářské speciality, u kterých jsme měli zpočátku strach, že uvidíme "kostku ve skluzu" a moc se nanajíme, ale obdrželi jsme krásné porce a odcházeli jsme spokojeni.
Naposledy včera 12.11.2016 jsme si výborně užili Hejtmanskou párty, kde hrála skvělá kapela Ventilky a pumpičky (tři ženské, včetně bicích a jeden chlap :-)). Líbil se nám i slušně nabitý program (taneční skupiny, vzdušná akrobacie, tanec u tyče, ledový bar, atd.). Kapela hrála výborně, s manželkou jsme protancovali celý večer a perfektně jsme si pochutnali na excelentním rautu - tataráček, masíčka, paštika z husích jatýrek a těch sladkostí ... Něvěděli jsme co ochutnat dřív a podle toho asi trošku utrpěly i naše figury. 
Už se těšíme na plesovou sezónu. Do Hejtmanského Dvora chodíme v současné době raději než do dříve vyhlášeného Hotelu Grand ve Slaném. Prostor je sice o něco menší než v Grandu, ale nabízí mnohem více než jen "chlebíčky ve frontě". Petr V.

 

30.10.2016, p. Bydžovský

Bylo to tu skvělé. Pohodová rodinná dovolená. Děkujeme 

 

11.9.2016, FACEBOOK

Včera jsme byli s manželem na večeři - 6ti chodové gurmánské menu, které bylo opravdovým zážitkem. Velmi příjemný číšník, slavnostně prostřený stůl...na terase. Děkujeme, večer j
sme si užili a opravdu jsme si pochutnali. Doporučujeme menu vyzkoušet, stojí to za to

 

16.3.2016, FACEBOOK

16. 03. 2016 jsme tu měli rezervaci na večeři, chválíme, naprosto dokonalé, dali jsme si panenku, kachnu na medu a hov. žebro, určitě se brzy vrátíme...Šimkovi

 

16.10.2016, TRIPADVISOR

Prekvapeni mimo Prahu - skvele jidlo, obsluha a prijemne prostredi.
Velmi prijemne, prostorne prostredi, idealni na romantickou veceri, nebo i rodinnou seslost. Jidlo na top urovni, chutne, napadite a kvalitni. Cele to prijemne podtrhne profesionalni a prijemny servis.

 

7.7.2016, Kindlovi

Skvělé prostředí, báječný servis, vynikající jídlo a luxusní vířivka. Budeme všude doporučovat. Děkuji 

 

14.10.2016, p. Dudova

Reakce kolegů byla velmi pozitivní. Soutěž v sushi je OHROMILA . Mimochodem – děkujeme za fotky.

 

3.10. 2016, sl. Ilona H.

Wellness byl dokonalý - musím hlavně pochválit vydatnou ovocnou mísu ( az takový vyber z ovoce jsem nečekala! A vše bylo čerstvé), takze za me velká pochvala. Dostaly jsem vše co jsme potřebovaly- ručníky, povlečení a fen na vlasy.
Co se tyče večeře, tak ta také byla na jedničku. Veškeré chody byly vynikající a moc nam vše chutnalo( a to je co říct, protože zejména přítel ma hodně mlsný jazýček a uz si prošel mnoha restauracemi). Dostaly jsme i na vyber skvěle víno a pan číšník nam ho chodil pravidelně dolevat.  Bylo vidět, ze všechny ingredience byly čerstvé a chutné. 
Takze mockrát děkujeme celému týmu Hejtmansky dvůr za skvělou praci, vynikající služby a jídlo. 
Kdybych v budoucnosti uvažovala o nejake oslavě, tak se určitě obrátím na vas! Děkuji Ilca H

 

17.1.2016, p. Šusová

Vážený pane šéfkuchaři,
v adventním čase roku 2015 jsem byla ve vašem hotelu, byl to velice příjemný večer.
Jako pozornost jsem si odvážela paštiku vaší-domácí výroby. Je vynikající !!
Jménem svým i manžela vám děkuju a posílám poklonu celé kuchyni.
S pozdravem Jitka Šusová

 

13.1.2016, p. Hakenová

Dobrý den,
ráda bych Vám moc poděkovala, za naší sobotní oslavu u Vás. Všechno se moc povedlo, obsluha byla skvělá (dokonce i babičce popřáli!! :o))) a jídlo výborné.
Až bude zase příležitost, rádi opět přijdeme :o)
Hezký den, Marika Hakenová

 

6.1.2016, p. Fabian, SCHINDLER

Dobrý den eště raz paní Hulová,
ďakujeme znovu za výborné pohostenie a starostlivost, všetko klaplo skvele a partia bola spokojná takže splnený zámer:-). A aj Karmelitani boli pre hodně z nás vel´mi podnetný...zastavit sa a reflektovat v tejto hektickej dobe.
Jan Fabian

 

18.3.2016, Rodina Š

16. 03. 2016 jsme tu měli rezervaci na večeři, chválíme,
naprosto dokonalé, dali jsme si panenku, kachnu na medu a hovězí žebro, určitě se brzy vrátíme.
Rodina Š.

2015

14.4.2015, Mr. Michael

Thank you for an excellent lunch yesterday in Hejtmansky Dvur. I appreciated a lot that you avoided any garlic for my dishes. And all courses were very delicious and tasty.
Congratulations to an outstanding cuisine!
Yours Michael

 

19.11.2015, FACEBOOK

Musím pochválit vynikající obsluhu a servis restaurace, která je na jedničku. A ten úžasný gastronomický zážitek při večeři nás s přítelem tak uchvátil, že se sem moc rádi vracíme, jak na romantickou večeři, tak na oběd. Příjemné a krásne prostředí je velice důležité a tahle restaurace ma vše, co si jen můžeme prát.

Hotel Hejtmanský dvůr v ve Slaném hodnocení