Jídelní lístek
PŘEDKRMY | ||
---|---|---|
TENKÉ PLÁTKY PASTRAMI Z HOVĚZÍHO OŘECHU s barevným pepřem, křenovou a red curry majonézou, ragů z pikantní zeleniny, salátkem a rozpečeným cibulovým chlebem | 179 | |
ŠNECI ZAPEČENÍ S BYLINKOVÝM MÁSLEM, podávaní s jemným batátovým pyré s parmazánem a mandlemi, křupkami z cibulového chleba a pečenou červenou řepou | 199 | |
UZENÁ KACHNÍ PRSA Z NAŠÍ UDÍRNY podávaná na pečeném cibulovém chlebu, s listovým salátkem, křenovo-hořčicovou majonézou, pikantní zeleninou, zelným salátkem a sýrem raclette | 220 | |
NAKLÁDANÝ LOSOS GRAVLAX s bylinkami, pomeranči a citrónem, s medovo – pomerančovým dipem, naším rozpečeným chlebem, klíčky a listovým salátkem | 220 | |
SORBET Z LESNÍHO OVOCE ve sklence sektu s lístky máty | 89 |
SALÁTY | ||
---|---|---|
LISTOVÝ SALÁT S MEDOVÝM ZAPEČENÝM KOZÍM SÝREM a pečenou červenou řepou, karamelizovanými ořechy, pomerančový dresink s medem a hořčicí | 219 | |
ŘECKÝ SOUVLAKI SALÁT, osvěžující zeleninový salát s řeckým kuřecím souvlaki, pita máslovým chlebem, balkánským sýrem, olivami kalamáta a okurkovým dresinkem | 219 |
POLÉVKY | ||
---|---|---|
HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU, játrovými knedlíčky, masem a nudličkami | 62 | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S UZENÝM TUŇÁKEM, cibulovými krutony, parmazánem a klíčkovým salátkem | 85 |
HLAVNÍ JÍDLA | ||
---|---|---|
FILET Z TUŇÁKA pečený v semínkové krustě s mačkanými smetanovými bramborami, pečenými rajčátky, grilovaným citrónem a pažitkovou omáčkou | 299 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY restované se zeleninou, mandlemi a žampiony, bramborovými hranolky, domácí tatarka | 249 | |
KUŘECÍ PRSA SUPREME , s krémovým dýňovým rizotem, bylinkovým pestem, rukolou a pečenými rajčátky | 269 | |
GRILOVANÁ KACHNÍ PRSÍČKA se smetanovou omáčkou z lesních hub, podávaná s nastavovanou bramborovou kaší a smetanovým listovým špenátem | 299 | |
ČTVRTKA MLADÉ KACHNIČKY se silnou šťávou s bramborovými a karlovarskými knedlíky, červeným perníkovým a bílým sladkokyselým zelím a smaženou cibulkou | 279 | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s cibulí a slaninou, podávané s domácími bramboráčky a silnou máslovou omáčkou | 289 | |
HOVĚZÍ LÍČKA dušená na červeném víně podávaná se smetanovou bramborovou kaší, restovanou kořenovou zeleninou a smaženou cibulkou | 289 | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK nebo VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU S ČESNEKOVÝM MÁSLEM, s čedarovými kroketami s mandlemi, silnou pepřovou omáčkou a zelenými fazolkami na cibulce a slanině | 289 | |
TRADIČNÍ SVÍČKOVÁ S HOVĚZÍM MASEM, podávaná s houskovým a karlovarským knedlíkem a brusinkami | 249 | |
TRHANÉ HOVĚZÍ A VEPŘOVÉ MASO v BBQ omáčce na křupavém cibulovém chlebu s ledovým salátem, karamelovou a pečenou cibulí, pikantní zeleninkou, čedarem a salátem Coleslaw | 249 | |
JEHNĚČÍ KOLÍNKO, pečené s česnekem a rozmarýnem, podávané s listovým špenátem, zapečenou bramborovou kaší s čedarem a křupavou cibulkou | 329 | |
MÁSLOVÝ CHŘEST zapečený smetanovým listovým špenátem, čedarem a parmazánem podávaný s čedarovými kroketami s mandlemi a pažitkovou omáčkou | 279 | |
Za poloviční porci účtujeme 75% ceny.
MOUČNÍKY | ||
---|---|---|
ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES s karamelovou krustou, vanilkovým a čokoládovým krémem a ovocem | 110 | |
VANILKOVÝ KRÉM zapečený třtinovým cukrem s karamelovou zmrzlinou a čerstvým ovocem | 110 | |
MECHOVÝ DORTÍKse smetanovým mascarpone, čerstvým ovocem a citrónovou zmrzlinou s hoblinkami čokolády | 110 |